Organisationen

P.P. landskab opererer i øjeblikket med to projektleder, to projektkoordinatorer (administration), tre formand og 15 fastansatte fagfolk.

Denne organisation er ganske enkelt tilpasset opgavemængden.

Vi presser således ikke den enkelte projektleder eller formand til at løbe hurtigere, hver gang en ny opgave tilbyder sig. Enten udvider vi medarbejderstaben ellers takker vi pænt nej.

Desuden sikrer en strømlinet organisation, at ansvars- eller opgavefordelingen altid er klar – både internt og når bygherre/rådgiver/underentreprenør har brug for at kontakte os.

På det strategiske niveau har Kasper Thomsen posten som bestyrelsesformand i P.P. landskab, mens der administrativt bakkes der op af en projektafdeling. Her sidder bl.a. ledende projektkoordinatorer Beth Joan Aagaard Nielsen, som har mange års erfaring fra et større anlægsgartner firma og Lisette Bindslev Thomsen, som i 35 år har siddet som projekt- og økonomichef i P.P. brolægning.

Du kan danne dig et hurtigt overblik over P.P. landskabs organisation ved at klikke på organisationsdiagrammet til højre (OBS – under udarbejdelse)

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial