Grøn Pleje

Velplejede udearealer er en daglig glæde – uanset om det er virksomhedens domicil, boligforeningens gård eller børnehavens legebakker, der har fået en kærlig hånd.

Desværre overlader mange plejen deres grønne arealer til ufaglærte, selvom forkert eller mangelfuld beskæring af buske og træer faktisk betyder, at udeområderne bliver både dyrere i drift og mindre indbydende. For mens forkerte beskæringer medfører øget risiko for svampeangreb og sygdomme, betyder ufokuserede frirumsbeskæringer – såkaldte ”pedel-beskæringer” – ved stier og adgangsveje, at der skal arbejdes mere med beskæresaksen i løbet af næste vækstsæson.

Det kræver nemlig både et godt overblik og en høj faglighed, hvis de grønne områder, som vi mennesker bygger omkring os, skal leve op til deres fulde potentiale.

 

Korrekt pleje på det korrekte tidspunkt

Med P.P. landskab får du både den fagligt korrekte daglige pleje og den fagligt korrekte langsigtede planlægning. Det sikrer, at du får mest muligt ud af dine grønne elementer både i morgen og om ti år.

Uanset om I skal have vedligeholdt en hel park eller bare have klippet hæk rundt om parkeringspladsen, er anlægsgartnerne fra P.P. landskab klar til at hjælpe.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt Beth Aagaard Nielsen på telefon 4171 1401 eller på bja@pplandskab.dk